Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Синът на Арнолд тръгна по стъпките му

отпечатай новината

10.04.2020 10:49 | Видян 1902 пъти

Синът на Арнолд тръгна по стъпките му

Той е син на професионалния бодибилдър, превърнал се в актьор и после в губернатор на Калифорния – Арнолд Шварценегер и изглежда 22-годишният Джозеф Баена е тръгнал по стъпките на звездния си татко.

Младежът усилено качва снимки и видеа в Instagram, на които се вижда, че трупа сериозни мускули. По-рано тази седмица Джозеф дори изкопира емблематична поза на своя баща, като позира на балкона си по къси шорти, стегнал бицепси.

„Перфектното време да тренирам позиране“, написа до фотоса младият Баена.

22-годишният фитнес маниак, който също като Арнолд има желание да се развива и в киното, често качва кадри, на които показва мускулестото си тяло и дори споделя тренировки в залата, на които позира до Шварценегер.

Бившият калифорнийски губернатор, който през 70-те години 6 пъти поред печели конкурса „Мистър Олимпия“ видимо се гордее с желанието на сина си да бъде бодибилдър и често му дава професионални напътствия.

Арнолд научи за сина си Джозеф през 2011, когато гръмна новината, че той е изневерявал на тогавашната си съпруга Мария Шрайвър с домашната им помощница Милдред Баена. Това му коства брака и за известно време дистанция с 4-те му деца – Катрин (29), Кристина (28), Патрик (26) и Кристофър (22).

Неотдавна Джозеф призна, че иска да се сближи със своите братя и сестри, но към момента момичетата отказват да поддържат контакт с него.


Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !