Кайли Миноуг записа цял албум в хола си

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг записва 15-ия си...

Три модни тенденции, родени по време...

Това, че се оказахме затворени между стените на домовете...

Мария Силвестър – жената, на която всичко ѝ се отдава

отпечатай новината

10.04.2020 11:38 | Видян 1099 пъти

Мария Силвестър – жената, на която всичко ѝ се отдава

Тя е от онези хора, които трудно ще останат незабелязани, разхождайки се по улицата. Със своите сини очи, неповторим чар и приказливост, тя ще ви накара да се усмихнете, дори и когато не ви е до това. Виждали сте я с микрофон в ръка, на модния подиум, пеейки до пианото или правейки всичко на пух и прах с огромен чук в ръце. Тя изглежда невероятно както в елегантна рокля, така и с работен гащеризон. Тя е Мария Силвестър – жената с неизчерпаема енергия, на която всичко ѝ се отдава.

Изолирана вкъщи – със стил

Като човек, който е в постоянна комуникация с най-различни хора и винаги съвместява няколко неща едновременно, Мария намира социалната изолация като същинско предизвикателство.

„Аз обичам да си стоя вкъщи, но не по такива причини, поради които сега ми се налага. За съжаление, трябва да спазим наредбите, за да се спасим взаимно. Няма да лъжа, не е леко да не съм в постоянно движение, но такава е ситуацията. Щом го изисква – го правя. Но със стил!!!“, обяснява тя.

Тв водещата споделя, че изолацията ѝ дава възможност да остане насаме със своите мисли и да си направи равносметка:

„Много е страшно. Те са най-големият ми съдник. Но и могат да бъдат адски красиви. Обичам да ги наблюдавам. Най-много обичам да ми мълчат на тема любов. Така разбрах, че нея не можеш да я говориш“.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !