Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Ким Кардашян и Крис Дженър с общ парфюм

отпечатай новината

10.04.2020 12:04 | Видян 1250 пъти

Ким Кардашян и Крис Дженър с общ парфюм

По време на пандемията някои от нас имат възможността да работят от вкъщи и все още да създават нови продукти. Такъв е случаят с Ким Кардашян и цялото ѝ семейство. Всички от фамилията продължават своите професионални задължения, координирайки се с партньорите си докато спазват социалната изолация вкъщи.

На 12 май в САЩ празнуват Деня на майката и Ким има перфектния подарък за всяка жена. Риалити звездата обяви, че заедно с майка ѝ – Крис Дженър, ще пуснат на пазара общ парфюм, който ще излезе точно за празника. Въпреки че досега Крис е работила с голяма част от шестте си деца, това е първата ѝ колаборация със съпругата на Кание Уест.

„Да създам нещо с Ким точно за Деня на майката е прекрасно! С нея имаме подобни вкусове, което прави работата още по-лесна. И двете искаме да направим аромат, който е класически, неостаряващ и кара всяка жена да се чувства силна“, казва Ким в официално изявление.

Самата бутилка е направена така, че да отдаде почит на всички майки по света. На нея е изобразена картина на прегърнали се майка и дъщеря. 20% от всички покупки от 15 април до 5 май ще бъдат дарени на благотворителна организация, която се грижи за семейства, засегнати от пандемията от коронавируса.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !