Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мис Англия се завърна към лекарската професия

отпечатай новината

13.04.2020 15:19 | Видян 1612 пъти

Мис Англия се завърна към лекарската професия

Пандемията, колкото и тежка да е, ни показва, че човечеството може да мисли ведно и да се бори заедно срещу общия враг. Постоянно ставаме свидетели на добри дела, дарения и отдаване на респект към всички медици, които се опитват да спасят положението. Ръкоплясканията от балконите тръгнаха от Италия, а примерът беше последван от всички държави по света.

Много лекари, които вече са се отказали от професията, се завръщат в болници, за да помогнат на своите колеги срещу COVID-19. Подобна история идва и от Англия, където една красива дама решава да замени короната си и да вземе отново стетоскопа. Става въпрос за носителката на титлата Мис Англия 2019 година – Бхаша Мукерджи.

Тя се завръща във Великобритания и ще започне отново работа като лекар. Мукерджи се отказа за малко от професията си след като участва в конкурса „Мис Свят“ през декември 2019 година. Английската кралица на красотата беше поканена за посланик на различни благотворителни организации и реши да окачи стетоскопа си, за да се занимава с тях до края на август тази година.

Плановете ѝ обаче се объркват след като заразата от коронавирус обхвана целия свят. „Бях поканена в Африка, Турция, Индия, Пакистан и няколко азиатски държави, за да бъда посланик на различни организации“, казва Мукерджи пред CNN.

В началото на месец март 24-годишната красавица е била в Индия за четири седмици именно заради филантропската си дейност. Заедно с организацията „Coventry Mercia Lions Club“ Мукерджи е посетила различни училища, на които са дарени канцеларски материали, а също така са били отделени и средства за домове за изоставени момичета.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !