Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анджелина и Брад постигнаха споразумение за децата

отпечатай новината

13.04.2020 16:07 | Видян 1654 пъти | Гласували 1

Анджелина и Брад постигнаха споразумение за децата

Брад Пит и Анджелина Джоли направиха още една крачка напред относно отглеждането на децата си. Година след финализиране на развода им двойката се разбра как наследниците им ще се обучават.

Пит е подал документи в съда в Лос Анджелис, с които информира съдията, че той и бившата му съпруга са постигнали споразумение по точка „Образование и подкрепа“ в развода им. Според „The Blast“, двойката е решила да остави децата си на традиционно обучение. Това ще засяга петте от шестте им деца, тъй като най-големият им син, Мадокс, вече е в колеж и е пълнолетен.

По време на 14-годишната връзка между двамата актьори, децата им бяха обучавани у дома с помощта на частни учители и бавачки. Семейството често се местеше заради филмови ангажименти и затова родителите бяха решили, че няма смисъл всеки път да записват децата си в различно училище.

През 2017 година Джоли сподели, че съжалява, че не е била правилно обучавана и не иска децата й да страдат по същия начин. „Залагам на домашно обучение, защото те са от различни части на света и не искам да получават грешна информация за Камбоджа и Виетнам.“

Брад и Анджелина се разделиха през 2016 година след двугодишен брак. Разводът им беше финализиран три години по-късно и двамата постигнаха споразумение относно попечителството над децата. Сега им остава само да разделят богатството си.

По време на връзката си двамата са купували много имоти, които трябва да бъдат разделени. Според медиите, богатството на Пит се равнява на 300 млн. долара, а това на Анджелина е „само“ 100 млн.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !