Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Лиъм Хемсуърт: Претърпях операция, беше мъчително

отпечатай новината

15.04.2020 11:35 | Видян 976 пъти

Лиъм Хемсуърт: Претърпях операция, беше мъчително

Лиъм Хемсуърт украси корицата на новия брой на сп. „Men’s Health“ и в интервю призна, че през месец февруари тази година бил хоспитализиран с ужасна болка, причината за която били камъни в бъбреците.

30-годишният актьор почти четири години бе веган, но след операцията разбрал, че такъв начин на живот изобщо не е за него.

„Това бе една от най-мъчителните седмици в живота ми. Бях тогава на турне с филма „Isn't It Romantic?“, но ми се наложи да лежа в болница и да преживея операция. Сега всичко е наред, за щастие. Но ако изведнъж ти намерят камъни в бъбреците, то вероятността това да се повтори, ако продължиш да се храниш и живееш като преди е поне 50%. Конкретно в моя случай, това стана от калция, който се намира в огромно количество в зеленчуците.

Всяка сутрин ядях спанак и пиех бадемово мляко, хапвах бадемово масло, а също и веган протеин в пюре. И всичко това считах за супер полезно. Така че трябваше да преразгледам всичко, което влиза в тялото ми “, призна актьорът.

Не само Лиъм Хемсуърт промени навиците си след много години отдаденост на веганството. Елън Дедженеръс, Ан Хатауей и други звезди също признаха, че са установили, че е добре при определени случаи да разнообразят диетата си като включат в менюто си и животински продукти.

Пред изданието Хемсуърт сподели още, че за него славата е "стресираща" и коментира, че голяма част от написаните за него неща не са верни.  „В някои моменти искаш да говориш, но има и такива,в които разбираш, че не си струва. Само привличаш повече внимание." Затова той понякога оставя нещата да отминат. Актьорът допълва, че не иска да инвестира време в притеснения за подобни ситуации, а се  съсредоточава върху настоящето и му се наслаждава.

Лиъм преживя още един сложен момент от живота си след раздялата с певицата Майли Сайръс. Двамата имаха дългогодишна връзка и твърде кратък брачен живот.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !