Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Гледаме Лейди Гага на живо за Великден

отпечатай новината

15.04.2020 15:23 | Видян 1099 пъти

Гледаме Лейди Гага на живо за Великден

Глобалното събитие в подкрепа на борбата срещу пандемията от COVID-19 – „Един свят: Заедно вкъщи” ще бъде излъчено на живо в ефира на NOVA в нощта на 18 срещу 19 април от 03:00 ч., а след това и в 12.30 ч. на Великден. Стартиран съвместно от международната организация Global Citizen и Световната здравна организация, спектакълът ще демонстрира единността на всички хора, засегнати от вируса. Той ще покаже още признателността към смелите здравни работници на първа линия, които ежедневно спасяват животи.

Организиран в сътрудничество с Лейди Гага, „Един свят: Заедно вкъщи” ще включи изпълнения и изяви с участието на Алиша Кийс, Ейми Поулър, Андреа Бочели, Аквафина, Били Айлиш, Били Джо Армстронг от Green Day, Бърна Бой, Камила Кабейо, Селин Дион, Крис Мартин, Дейвид и Виктория Бекъм, Еди Ведър, Елън Дедженеръс, Елтън Джон, Финиъс, Идрис и Сабрина Елба, Джей Балвин, Дженифър Лопес, Джон Ледженд, Кейси Масгрейвс, Кийт Ърбан, Кери Уошингтън, Ланг Ланг, Лизо, LL COOL J, Лупита Нионго, Малума, Матю Макконъхи, Опра Уинфри, Пол Маккартни, Фарел Уилямс, Приянка Чопра Джонас, Сам Смит, Шах Рук Хан, Шон Мендес, Стиви Уондър, Тейлър Суифт и Ъшър. „След редицата инициативи, които Нова Броудкастинг Груп подкрепи и започна у нас в помощ на борбата срещу коронавируса, компанията се включва и в световната борба с пандемията заедно със Световната здравна организация и движението Global Citizen. За нас е чест да сме официален партньор за България на звездното събитие в подкрепа на глобалните усилия за справяне с COVID-19”, коментира изпълнителният директор на Нова Броудкастинг Груп Ива Стоянова.

Спектакълът „Един свят: Заедно вкъщи” не е телетон – той е историческо и първо по рода си телевизионно и онлайн събитие, чиято цел е да подпомогне Световната здравна организация в глобалната борба срещу COVID-19. В него ще бъдат представени истории за героичните усилия на здравните работници, които се борят с вируса.

Зрителите ще станат свидетели още на ангажимента на филантропи, правителства и корпорации за подпомагане чрез предоставяне на маски, защитни облекла и жизненоважно оборудване, както и на местни благотворителни организации за осигуряване на храна, подслон и здравни грижи за хората в най-голяма нужда. За да разберете повече за Global Citizen и кампанията на движението в подкрепа на специално създадения фонд на Световната здравна организация – COVID-19 Solidarity Response Fund с подкрепата на Фондацията на ООН, може да посетите globalcitizen.org и последвате @GlblCtzn във Facebook и Instagram с #GlobalCitizen.  Повече за усилията на СЗО за справяне с пандемията и фонда COVID-19 Solidarity Response Fund – www.who.int/COVID-19. Последвайте @WHO в Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn и TikTok. За повече информация как да се включите в инициативата – www.globalcitizen.org/togetherathome.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !