Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Гледаме маратон от хитови сериали по AMC през май

отпечатай новината

21.04.2020 13:30 | Видян 1580 пъти

Гледаме маратон от хитови сериали по AMC през май

„През прокълнати земи“ – сезон 3Б стартира от 4-ти май, от 23.00 ч. В последната част на финалния трети сезон на „През прокълнати земи“ има много истории за разказване. Създателите поставиха героите си в много интересни ситуации, които им дават възможност сега да проникнат по-дълбоко в образите и в света на Прокълнатите земи. Постапокалиптичният свят в "През прокълнати земи" става все по-голям и по-голям. Залогът за всички герои става по-висок, а битките - по-кървави и по-луди от всякога.

Пътуването на Съни към Азра върви към своя край,  а сагата се развива към връхната си точка – една епична битка, която ще сложи край на всички битки. "През прокълнати земи" предлага на своите зрители един богат на митология принос към класическото хонгконгско екшън кино и филмите с бойни изкуства. Това е сериал с ретро-футуристична концепция, който включва азиатски фюжън и стиймпънк, предлага комбинацията от източни бойни изкуства и динамичните футуристични елементи, стари и класически стилове, добре преплетени с футуристична технология. В ролите: Дениъл Ву, Ник Фрост, Емили Бийчъм, Арамис Найт, Орла Брейди, Али Йоанидис, Лорен Тусен, Шърман Огъстъс, Бабу Сисей, Ела-Рей Смит и Люис Тан. Трети сезон на сериала „Хора“ тръгва по AMC от 11-ти май, от 23.00 ч. В ролите ще гледаме актьорите  Джема Чан, Катрин Пъркинсон,  Том Гудман-Хил, Айвън Джеремайя. Сериалът представя един вълнуващ поглед върху технологичната еволюция и нейното въздействие върху обществото. Актуален и релевантен, сезон 3 се разгръща в мащаб, по-голям от досегашните. Действието се развива в една паралелна действителност и изследва това, което се случва, когато границите между хората и машините се размиват.

Една година след първите проблясъци на съзнателността, силно разредената и потискана популация на синтовете се бори да оцелее в свят, който ги мрази и се бои от тях. В разединената Великобритания синтовете и хората се мъчат да сключат един нелесен мир, но, когато в обществото на синтовете започват да се появяват пукнатини, надеждите за стабилност са поставени под заплаха. На фона на политически хаос, етичните проблеми на пробуждането на новия вид изпъкват на преден план в един вълнуващ многопластов сюжет.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !