Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Блатечки: Ще мисля за нова професия, ако кризата продължи още 2 месеца

отпечатай новината

22.04.2020 10:24 | Видян 1462 пъти

Блатечки: Ще мисля за нова професия, ако кризата продължи още 2 месеца

Да намери нова професия – с тази задача ще се заеме Асен Блатечки, в случай, че извънредното положение се удължи с още два или три месеца.

"Нямам идея още с какво друго ще се занимавам, но ще се наложи със сигурност", обясни звездата от „Ягодова луна“ пред Nova. Той разкри, че актьорската работа изисква срещи с различни хора и пътувания, а пандемията е стопирала всеки аспект от нея.

„Много лошо ми се отразява  на психиката тази криза“, откровен бе Блатечки, чийто филм „Останалото е пепел“, в който той изпълнява главната роля на Атанас Буров, загуби набраната си инерция в киносалоните именно заради тяхното затваряне. „Епидемията уби филма“, категоричен бе отново актьорът.

Относно преминаването на културата към интернет, Блатечки заяви, че към него вече са отправяни няколко запитвания за излъчването на негови представления онлайн. „Аз съм съгласен, стига това да се прави безплатно.

"Смятам, че театърът не изглежда добре на екран особено когато е заснет непрофесионално и не за тази цел“, каза още звездата.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !