Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Гаджето на Майли не е готово за брак

отпечатай новината

24.04.2020 12:55 | Видян 1033 пъти

Гаджето на Майли не е готово за брак

След развода си с Лиъм Хемсуърт, Майли Сайръс имаше краткотрайни любовни авантюри, но вече по-трайно се установи с Коуди Симпсън. 23-годишният музикант и 27-годишната звезда започнаха да се срещат през октомври миналата година и до този момент са неразделни.

Въпреки това сериозността на романтичните им отношения бяха коментирани от Коуди Симпсън в скорошно интервю и той сподели, че все още не е готов за брак. Майли Сайръс се отнесе към този негов коментар съвсем спокойно, защото нейният опит показва, че до сватбата не трябва да се бърза.

„Майли не знае какво ѝ готви бъдещето, но тя определено е готова рано или късно отново да се омъжи“, разказва източник близък до звездата пред „HollywoodLife“. Но в този момент на нея ѝ харесва как се развиват нещата с Коуди. Харесва ѝ, че мислят еднакво и искат едно и също. На тях им е добре един с друг, те просто се наслаждават на момента“.

Симпсън никога не се е женил, а Сайръс има горчив опит  с брака. В момента и Лиъм Хемсуърт също си намери половинка. Той се среща с модела Габриела Брукс.
 
Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !