Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Гришо владее и баскетбола

отпечатай новината

24.04.2020 13:45 | Видян 1183 пъти

Гришо владее и баскетбола

Григор Димитров все още се намира в Америка, където го завари пандемията от коронавирус. В момента той е изолиран в Калифорния и се опитва всячески да поддържа добра спортна форма. Засега турнирите по тенис са отменени до юни месец, а сред тях са и две състезания от Големия Шлем – Ролан Гарос и Уимбълдън.

Преди няколко седмици Гришо говори пред ATP и разказа, че е решил да остане в източната част на Америка, когато турнирът Индиън Уелс е бил отложен. Дните му преминават почти еднакво, но той не позволява на скуката да сломи духа му. „Все още се нагаждам към ситуацията, но смятам, че е добре да се отпусна, да си пусна брада и да правя каквото си искам“, пошегува се първата ни ракета.

Въпреки че в момента не играе, Гришо все пак продължава да спазва строг режим. Той ляга и става рано, тренира сутрин и мие ръцете си повече от всякога. „Станал съм доста вманиачен на тема пране. Пускам пералня по два пъти на ден“. Димитров разполага и с малък фитнес, където прекарва голяма част от времето си.

Освен че има зала за тренировки, тенисистът има щастието да притежава и баскетболно игрище. По този начин той поддържа форма и тренира навън, което е невъзможно за повечето от нас. Гришо показа на феновете си, че може да прави чудеса и с баскетболна топка.

Той успя да вкара кош от далечно разстояние и дори да направи забивка. „Едно място, различен спорт. Останете си вкъщи“, написа Димитров. Колежката му Винъс Уилямс побърза да го поздрави и сравни уменията му с тези на покойния Коби Брайънт. „Черната мамба“, написа по-голямата сестра на Серина Уилямс.

Гришо призна, че времето под изолация му е дало възможност да помисли за бъдещето и за нещата, които иска да прави след като приключи състезателната си кариера. „Около мен винаги има тефтери и листчета, на които да запиша всяка една идея, която ми дойде на ум“.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !