Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бионсе дари 6 милиона за борбата с коронавируса

отпечатай новината

27.04.2020 14:56 | Видян 1395 пъти

Бионсе дари 6 милиона за борбата с коронавируса

Попзвездата Бионсе дари шест милиона долара за пострадалите от коронавируса. 38-годишната изпълнителка направи официално изявление, в което съобщи, че нейният благотворителен фонд BeyGOOD се е обединил с основателя на Twitter Джак Дорси, за да съберат сумата в подкрепа на организация, оказваща помощ в областта на опазване на психическото здраве на медиците на първа линия.

Първо помощта ще бъде дадена на медицински работници, които дават своя неоценим принос в борбата с COVID-19. Певицата похвали техните усилия.

По-рано голяма сума пари даде и мъжът на Бионсе – 50-годишният Джей Зи. Хип-хоп изпълнителят също заедно с Дорси финансира грант за подкрепа на бедните в различни региони на страната. Значителна част от сумата събра и Риана с нейния благотворителен фонд „Clara Lionel Foundation“.

Още много знаменитости оказват помощ за пострадалите от епидемията. По-рано стана ясно, че Леонардо ди Каприо ще се снима в един филм с човек, който дари голяма сума в борба с коронавируса. Сред звездите, които дават своя принос в помощ срещу заразата са още Гуинет Полтроу, Софи Търнър, Джо Джонас, Хю Джакман, Райън Рейнолдс, звездите от сериала „Приятели“, както и много други.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !