Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Калин Сърменов ще става дядо

отпечатай новината

28.04.2020 11:35 | Видян 1217 пъти

Калин Сърменов ще става дядо

Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов ще стане дядо през лятото.

Дъщеря ми Дария, която миналата година се венча за дългогодишния си приятел Сашо Илиев, показа бременно коремче в личния си профил в Инстаграм. За да съобщи прекрасната новина, красавицата си публикува снимка от асансьор, вероятно в сградата, където живее. На нея бъдещата майка е с маска на лицето, а на тениската й пише "Винаги гладна, никога нахранена".

Надписът е посветен на бременността й, а снимката събра лайковете на приятелите й, които се надпреварваха да й честитят щастливата промяна и да й казват колко добре изглежда. "Моят живот ще бъде такъв", написа Дария под снимката. Дъщерята на Сърменов и съпругът й ще станат родители в разгара на лятото, но засега не издават пола на бъдещото си отроче.

В началото на годината двамата се нанесоха в ново жилище, вероятно по-голямо, и съвсем скоро ще ремонтират и детската стая. Двамата имат имоти и на морето, където се закотвиха в началото на извънредното положение. Дария е шеф на голяма родна агенция за дигитална реклама. Тя е дъщеря на Калин Сърменов от първия му брак и дълги години е живяла с майка си в чужбина.

Двамата със Сашо Илиев, син на икономиста Петкан Илиев, вдигнаха две сватби миналото лято в България, пише Телеграф.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !