Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анджелина Джоли изолирана с всичките си деца

отпечатай новината

29.04.2020 09:42 | Видян 1186 пъти

Анджелина Джоли изолирана с всичките си деца

Докато в целия свят върлува пандемията от коронавирус, актрисата направи онлайн интервю с главния редактор на списание „TIME“. Сегментът беше част от поредицата „TIME 100“ и беше направен с Едуард Фелсентал. По време на 13-минутния разговор Джоли говори за всички деца, които са засегнати от пандемията и как това може да се подобри.

„Две неща най-много рефлектират върху децата, според мен. Това е липсата на училище, което за 11 млн. младежи по света служи не само за обучение, но и за изхранване“, казва тя. Добавя, че в това число попадат и децата, които са жертви на домашно насилие и единствената подкрепа, която могат да получат, е от учителите.

Джоли дискутира и неравенството в Америка, което е все по-видимо по време на пандемията. Тя заяви, че не става въпрос само за хората, които гладуват, но и за онези на първа линия, които не получават нужното заплащане. „Трябва да уважаваме хората – не само да аплодираме, но наистина да ги уважаваме. Сега е времето да се ядосаме и да променим света“.

Както много семейства по света, Анджелина в момента е у дома заедно с всичките си шест деца. С нея са Мадокс на 18, Пакс на 16, Захара на 15, Шайло на 13, Вивиан  и Нокс на 11. Най-големият ѝ син беше в колеж в Южна Корея, но след като всички училища в страната затвориха врати, той се прибра обратно в Щатите.

Въпреки че говори за неравенство в света, Джоли завърши разговора с „TIME“ с положителна нагласа. „Вярвам в човечността. Имам надежда и мисля, че нямаме право да я губим в момента“, каза тя.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !