Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Орхан Мурад: Сузанита се отърва от доргата, качила е 14 кг. в комуната

отпечатай новината

30.04.2020 15:30 | Видян 1761 пъти

Орхан Мурад: Сузанита се отърва от доргата, качила е 14 кг. в комуната

Сузанита вече е добре! Това заяви уверено бащата на скандалната млада изпълнителка Орхан Мурад. Пред "България Днес" той разказва, че дъщеря му се чувства чудесно, вече е вкъщи и няма да посегне отново към наркотиците.

"Сузи е повече от добре. Здрава е, наддала е около 14 килограма за месец. Виждам, че е мотивирана и спокойна" - разказва Орхан за щерка си, която прекара известно време в клиника. Там тя лекуваше зависимостта си към забранени субстанции.

Орхан споделя, че не само е щастлив, че Сузанита се е откъснала от вредните навици, но и е горд с нея. "Когато тя сподели открито, че се лекува, някои хора ни питаха дали ние с Шенай като нейни родители не се чувстваме обидени, не ни ли засрамва. Не! Не само, че не сме засрамени, а сме горди с решението й" - категоричен е даровитият изпълнител.

Мурад твърди още, че Сузанита може да е пример за много млади хора, кривнали от правия път и изкушени от наркотиците. Младата певица се надява нейни връстници, изкушени от опасните субстанции, да я последват и да се откъснат завинаги от тях. Освен всичко останало Сузанита вече работи и по нови проекти. Тя не се е отказала от музикалния шоубизнес, в който навлезе с гръм и трясък твърде млада, пише "България Днес".

"Това е една друга пандемия, различна от коронавируса, която е от много време и много млади хора стават нейни жертви. Важното е да намериш път към справянето и лечението" - казва Орхан.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !