Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Емили Ратайковски пак подпали Мрежата

отпечатай новината

30.04.2020 16:53 | Видян 1586 пъти

Емили Ратайковски пак подпали Мрежата

26.1 милиона души - това е точната бройката на потребителите в Инстаграм, вълнуващи се Емили Ратайковски, позната като една от най-големите фатални жени на нашето време. Брюнетката, в чийто вени тече полска кръв, много добре знае колко голямо въздействие има върху представителите на силния пол, затова, възползвайки се максимално от него, през годините тя изгради стабилна кариера не само като модел, но и като актриса, предава Dir.bg.

Освен това днес се изявява и като дизайнер на бански костюми, а впечатляващите извивки на нейното тяло ѝ служат чудесно в рекламата на плажните тоалети, които се купуват от хиляди жени по цял свят.

Така Емили успя да превърне красотата си в бизнес, от който печели наистина добре, тъй като стойността на всеки продукт от марката ѝ възлиза на не по-малко от 150 долара. За клиентките ѝ обаче сумата явно не е от значение, защото, носейки силно изрязаното облекло, те сякаш черпят директно от дързостта и увереността на неговата създателка.

Ето защо Ратайковски не спира сама да позира пред фотографския обектив, изграждайки своеобразния виртуален каталог на бранда си, като показва на дамите, харесали страницата ѝ, че няма нищо страшно в това да използваш провокативността, за да подчертаеш сексапила си. Съпругата на филмовия продуцент и милионер Себастиан Беър-МакКлард почти всеки ден нагорещява до червено мрежата с нови предизвикателни кадри.

Преди броени часове тя качи галерия от четири изображения, на които е облякла най-новия модел на "Inamorata" - състоящ се от къса тениска и бикини с дълги странични връзки, които са често срещан елемент в нейните бански костюми. Материята на горната дреха обаче е полупрозрачна, а под нея Емили не носи нищо, като по този начин разкрива на зрителя гърдите си. Този факт не остана незабелязан от последователите ѝ, изразили възхищението си към фигурата ѝ в коментарите към публикацията.

Това, че Ратайковски, подобно на хората по цял свят, стои затворена в жилището си, далеч не представлява препятствие за нея по пътя към мъжките фантазии. Тя често споделя изображения как събира слънчеви лъчи само по бикини, а преди време дори пусна чисто гол кадър, на който бе застанала зад прозрачното перде на прозореца в дома си. Дори на скорошна фотография, разкриваща как прегръща кучето си, легнало на пода, тя не изневери на имиджа си на прелъстителка и показа много плът.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !