Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Луиза Григорова се бои да не е прекалено строга майка

отпечатай новината

02.05.2020 09:25 | Видян 1905 пъти

Луиза Григорова се бои да не е прекалено строга майка

„Обичам да владея ситуацията и не ми харесва децата да са глезени. Единственото, от което се притеснявам, е да не бъда много строга майка“. Това призна бременната актриса Луиза Григорова по време на виртуалното си участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по бТВ. Красавицата довери, че е влязла в петия месец и само за 5 дни коремчето й видимо пораснало. А водещият предположи, че така ще има отлично оправдание за разходки в парка по време на карантината заради коронавируса.

Луиза каза още, че щастливото събитие се очертава за края на септември и се надява бебето да бъде зодия Везни, а не Дева. Тя вече знаела какъв е полът на бъдещата й рожба, но засега отказа да го обяви. Със съпруга й, режисьора Мартин Макариев, имали идеи за имена от всевъзможни източници, но още не били решили как ще кръстят отрочето си. „Не искаме да е на някой от семейството. Всеки си има собствена съдба, свързана с името, което носи определена енергия“, отбеляза актрисата от МГТ „Зад канала“.

Луиза Григорова разказа, че бременността й била желана, но не и планирана по дата и час. „Някак си усещах, още преди да си направя теста за бременност, че се случва нещо“, призна тя. Когато, в първия възможен за това момент, направила теста, бързала за маникюр и си сложила теста в джоба. „Изчаках маникюристката да отиде нанякъде, бръкнах си в джоба и видях. Супермного се зарадвах, но тогава не казах нищо“, обясни актрисата.

Тя заяви още, че не може да избира между киното и театъра: „Носят ми различен тип удовлетворение“. Преди „Диви и щастиви“ започнала с уроци по каскадьорство за това, което трябвало да прави във филма, и за да преодолее страха си за някои неща. Относно работата с Макариев във филма Луиза каза: „На снимачната площадка всичко е строго професионално, не се държим като мъж и жена, а като режисьор и актьор“. Относно любовните сцени тя се пошегува, че дори можела да попита Мартин с повече или с по-малко език да се целува с екранния си партньор, защото това е работа.

Луиза не скри, че е имала моменти, когато се е влюбвала в партньор: „С Явор Бахаров едно време така се влюбихме. Когато има екранна химия и си свободен, и се появи някой, в когото трябва да си влюбен на екран, прехвърчат искри и нещата тръгват в посоката на любовта и в живота“. С Мартин нещата се случили по същия начин – на снимачната площадка, защото между режисьора и актрисата също имало екранна химия. Григорова призна, че става и обратното: да не може да понася някого в живота, а да се налага да играят влюбени, което е ужасно. „По цяла нощ съм плакала. Има такива хора – само като те пипнат, ти става изнервено“, потръпна тя.

Актрисата си пожела извънредното положение да приключи преди 30-ия й рожден ден, който е на 7 юни, за да направи голямо парти. На финала на разговора Цитиридис поиска да й покаже как да опитва млякото от биберона на китката си, но не бе достатъчно сръчен и се заля с цялото съдържание от бяла течност.

Източник: Монитор




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !