Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

За изсъхналите от миене ръце - крем с какао или карите: какво правим с времето в карантина

отпечатай новината

03.05.2020 09:07 | Видян 1314 пъти

За изсъхналите от миене ръце - крем с какао или карите: какво правим с времето в карантина

След двумесечното мазане с дезинфектнати и миене със сапун по 20-30-40 пъти на ден при това с дължина 2 пъти песничката Хепи бърдей, ръцете на българското човечество са с поизсъхнала кожа. Преди да се превърне неестетичността в здравословен проблем и да се появят екземи - при онези, които сами си правят санитайзер като смесват спирт с вода вкъщи, сигурно вече това си е факт.

В нашия днешен лайфхак какво правим с времето в криза, ви предлагаме възможност да изпреварите дефицита и да се снабдите с онова, което всички ще търсят след броени дни. Не се отнася само за дамите, и за господата също важи. Вариантът, който предлагаме, е едновременно лековит и достъпен. 4,70 лв. струват българските кремове с карите или кокос, което са био.

На опаковките пише, че са лице, но идеално действат и на ръцете, както се обедихме с проба. Карите със своя киселичък аромат е по-рядка съставка, звучи някак изискано, уханието не е толкова приятно като на кокоса, с който сме свикнали и който е обожаван от обонянието ни. Затова пък прави такъв филм на кожата, че измиването на ръцете след това кара водата да стои на капки върху ръката - все едно сте с невидими ръкавици. С тази разлика, че "облеклото за ръце", особено пластмасово, също води до екземи и други кожни пролеми, бая запарява.

Ако търсите още по-евтин вариант, можете да си вземете добрия стар и супер евтин крем Здраве, който действа по-добре и от Авен и от Кийлс, дори от Диор и ЛаПрери, които струват десетки и стотици пъти повече. Малката синя кутийка, правена очевидно по Нивеа, не бива да ви заблуждава - понякога евтиното не се плаща двойно - нашият крем е доста по-лековит от немския за всякакъв вид рани и зачервявания, за броени дни изчиства каквото трябва и по лицето, и по ръцете, и където го намажете, даже рани от падане или охлузване, което пък понякога се случва и в най-добрите семейства, когато дискусиите вече не биват културни след 2 месеца карантина. 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !