Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Стефан Вълдобрев разказа песните си в 368 страници

отпечатай новината

04.05.2020 14:15 | Видян 1218 пъти

Стефан Вълдобрев разказа песните си в 368 страници

Всеки закупил книгата на предварителна продажба ще я получи с личен автограф
Книгата на Стефан Вълдобрев полека-лека се приближава към рафтовете на книжарнитеците. „Книга за песните“ току-що излезе от печатницата, а издателство Книгомания дават възможност на най-любопитните да си я резервират с предварителна поръчка.

Томът, който е с обем 368 страници и дебели корици, може да се закупи за 20 лв и ще бъде разпратен на предварително заявилите го след 15 май, когато физически ще е наличен. Изненада за първите поръчали е, че ще получат „Книга за песните“ с автограф от големия музикант, който вече се е захванал с химикалката и задписва лични послания у дома, разкри самият Вълдобрев във Фейсбук.

По текста й Стефан работи от две години като събира и разказва с красивото си и прецизно перо, което познаваме добре от текстовете на парчетата му, историята и живота на песните си – как са се зародили и как са се реализирали, забавни, тежки и поучителни случки около оживяването на емблематични негови хитове.

Обхваща историите по написването на стиховете за 41 песни

- на Обичайните заподозрени, на Уикеда, на Сафо, на Стейн, на Анимационерите, на Благовест Аргиров, на Фестивалния бенд и на песните на Веселин Веселинов - Еко и Живко Петров за Лили Иванова. В обширния предговор е разказана подробната история по появата на още десетина текста от ученическите ми години. Тях няма къде да чуете, но се надявам един ден, когато отново почнем да се срещаме, да ви ги покажа", уточнява той

Вълдобрев беше планирал да представи лично книгата си с голям концерт-спектакъл в зала 1 на НДК на 11 май, който обаче беше отложен, както и всички останали живи участия у нас, заради пандемията от коронавирус. Артистът обеща, че търси дата за събитието в края на 2020 г. В концерта трябваше да участват освен групата му „Обичайните заподозрени“ и нови „специално заподозрени“ актьори, музиканти, колеги, приятели, гости и герои от книгата. Срещата с автограф обаче ще има, обещава Вълдобрев.

Източник: Монитор


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !