Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Джей Ло и Алекс Родригес с няколко варианта за сватбата

отпечатай новината

05.05.2020 09:48 | Видян 1240 пъти

Джей Ло и Алекс Родригес с няколко варианта за сватбата

Дженифър Лопес и Алекс Родригес са заедно вече от доста време, а през март миналата година те се сгодиха. Планираха сватбата за тази година, но заради пандемията се наложи да отложат церемонията.

50-годишната попзвезда и 44-годишният бейзболист също се намират в изолация като всички хора по света.

В интервю спортистът признава, че с Джей Ло нямат точни планове, но се опитват да прогнозират събитията в близко бъдеще.

„Имахме виртуална среща с нашите хора, които движат това. Просто обсъждахме какво ще стане през следващите 12 месеца и вече имаме три-четири варианта за развитие. Това е толкова различен свят. Обикновено когато си правиш плановете за годината, никога не си мислиш, че всичко ще спре, както сега“, споделя алекс пред „Entertainment Tonight“.

Той добавил, че освен организацията на сватбата те с Джей Ло обмислят и възможност за турне и съвместни кинопроекти. Източник, близък до звездите също споделя, че бъдещите съпрузи планират да купят бейзболния клуб „New York Mets“, на стойност от почти три милиона долара.

Много фенове на звездите се учудили от това решение, тъй като те винаги са поддържали „New York Yankees“. Първо, защото Алекс е играл за тях много години и второ, защото Джей Ло се е родила в Бронкс – родината на клуба.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !