Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Андреа се разсъблече за хит на Паша Христова

отпечатай новината

05.05.2020 15:13 | Видян 1520 пъти

Андреа се разсъблече за хит на Паша Христова

Андреа представи своя интерпретация на хита на Паша Христова „Повей ветре”, но надеждите й „да ни сплоти, за да не забравяме колко велик народ сме”, не се оправдаха напълно.

Голяма част от аудиторията й я разкритикува за дързостта да пее емблематичната песен с червено червило и деколте до пъпа, изпод което внушителният й бюст буквално преливаше, пише "Уикенд".

„Винаги съм уважавала и обичала българската естрада! Знам, че е дръзко да изпея тази песен на великата Паша Христова, но в момент на изолация, сърцето ми копнее за музика и тази песен в мое изпълнение се надявам да ни сплоти, за да не забравяме колко велик народ сме!”, написа Андреа, когато представи своя кавър на песента „Повей ветре” малко преди Великден.  

В клипа към своя кавър Андреа е с черен тоалет на черен фон и акцентите са русите й коси, очите й, силно подчертани с грим, червеното червило и пищната гръдна обиколка. Коментарите изобилстват от остри реакции към стайлинга на певицата, който според повечето меломани е „крайно неподходящ и дори вулгарен”.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !