Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мира Добрева аут от БНТ

отпечатай новината

07.05.2020 15:30 | Видян 1741 пъти

Мира Добрева аут от БНТ

Дългогодишната водеща от БНТ Мира Добрева е аут от медията.

Още преди няколко месеца самата тя съобщи, че вече няма да води предаването си "Отблизо", но ще продължи да работи за съдържанието му зад кадър.

Само преди дни обаче Мира официално хвърли бомбата, че окончателно е скъсала с тв ефира по време на извънредното положение, в които някои екипи на предаванията са разпуснати.

С известна доза носталгия по дългогодишните си изяви в ефира, Добрева сподели, че вече е отдадена на другата си страст - писането. В страницата си във Фейсбук тя публикува свой фотос, към който написа: "Това е последната снимка, която си направих в телевизията. Беше толкова отдавна, сякаш е било в далечна ера. Боряна Граматикова и Деян Спасов записваха своята част от предаването, аз чаках да дойде моят ред, но някак смътно усещах, че е за последно.

Спомням си, че не ми беше тъжно, нито криво. Даже чаках час по-скоро да свърши и да става каквото има за ставане. Не допусках, че нещо ще ни затвори по домовете, че така масово ще ни уеднакви. Но усещах, че нещо грамадно ще ни промени. Промяната е единственото сигурно, макар и не винаги обстоятелство в живота ни. От нея не трябва да се страхуваме. Промяната винаги идва когато сме готови и никога не е с празни ръце - носи ни точно това, от което имаме нужда. Днес пиша книга за столетниците и работя над сайт, в който ще разказвам изключителни истории.

В 11 по БНТ ще дават повторение на "Отблизо". Докато го гледам, ще му благодаря, че ме направи възможна и че ме свърза с вас. И ще се oставя на Промяната. Тя е целебна".

В изявлението си Мира намеква, че няма да записва нови епизоди на предаването си, а съдържанието му ще прехвърли в своя сайт, както и в книга, която вече подготвя, пише Ретро.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !