Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Джесика Симпсън нападна Vogue

отпечатай новината

11.05.2020 10:42 | Видян 1449 пъти

Джесика Симпсън нападна Vogue

Джесика Симпсън няма да толерира обидите срещу тялото си, особено през 2020 година. Както много звезди, които присъстват на Met Gala всяка година, актрисата също нямаше търпение за събитието и през новото десетилетие. Първият понеделник от месец май обаче остана без пищните тоалети и червения килим заради пандемията от коронавирус.

Това не попречи на известните личности да покажат роклите си, които щяха да носят в музея Метрополитън. Симпсън не попадна сред тях, а вместо това тя беше обидена и ядосана от статия, написана от бивш дигитален редактор на списание „Vogue“. Както всички фенове знаят, именно модната библия и главният ѝ редактор – Ана Уинтур, са организатори на Met Gala.

Сега става дума за Сали Сингър, която е написала статията „Only at the Met: An Oral History of the World's Most GLamorous Gala“. В нея журналистката зачеква темата за гърдите на Симпсън, а не пише за модата, която се вижда на червения килим. През годината, за която Сингър говори, актрисата присъства на събитието с тогавашния си приятел Джон Майър.

„Тя носеше тоалет от Майкъл Корс и гърдите ѝ направо можеха да изпаднат от роклята. И след това на вечерята, изведнъж гърдите на Джесика Симпсън ме зяпат от другата маса и те са толкова открити, че човек не може да откъсне очи от тях“, пише Сали. Тя добавя, че двойката е била доста интимна по време на събитието и не са криели любовта си.

Джесика обаче помни вечерта по съвсем различен начин. В Instagram тя пише, че на въпросната Met Gala тоалетът ѝ всъщност е от Роберто Кавали, а не Майкъл Корс. След това актрисата изрази разочарованието си от статията и добави, че не може да повярва, че това се случва през 2020 година.

От „Vogue“ реагираха светкавично и се извиниха публично на звездата. „Съжаляваме, че Джесика се е почувствала обидена от нашата шеговита статия за Met Gala. Никога не сме искали да я нараним, но разбираме реакцията и ѝ се извиняваме“, пишат от списанието.

39-годишната Симпсън многократно е споделяла, че се чувства несигурно в Холивуд. В автобиографичната си книга, тя споделя, че славата я е накарала да „чувам гласове, когато бях сама вкъщи, чакайки хапчето за сън да подейства“. Но през 2014 година актрисата признава, че вече се чувства по-добре и не позволява на хората да диктуват живота ѝ.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !