Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Стефан Вълдобрев засне 42 видеа по Книга за песните

отпечатай новината

13.05.2020 15:10 | Видян 1129 пъти

Стефан Вълдобрев засне 42 видеа по Книга за песните

Въпреки че концертът, с който трябваше да направи премиера на своята „Книга за песните“, беше отменен и всички предварителни планове зачеркнати, Стефан Вълдобрев много бързо измисля алтернативи за своите фенове.

Вече е заснел 42 видеоклипа, които ще пусне в Youtube канала си.

"Всяко от тях започва с мои уводни думи и продължава със звуков файл на съответната песен от всяка глава на книгата", уточнява артистът. „Книга за песните" ще е на книжния пазар на 15 май, а 5 дни по-късно - на 20 май, Стефан ще окръгли половин век. Енергията му обаче е нестихваща буря и той не си почива.

"Направихме го за ваше улеснение - цялата музика да е събрана на едно място, докато четете", допълва подбудите си за огромното количество труд по 42-те видеа Вълдобрев.

В следващите два дни ще е при издателите си от Книгомания, за да подписва книгите от предварителните поръчки, които ще пристигнат при собствениците си с лично послание от артиста.

Припомняме, че само преди 4 дни Стефан Вълдобрев и групата му "Обичайните заподозрени" пуснаха ново видео към песента "Карай напред" от албума "10 1/2". Клипът е дело на "шестия член" на бандата, визуалния артист Поли Герасимова. Видеото се радва на голям успех като вече е гледано над 12 000 пъти в Youtube.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !