Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кайли Дженър и Сторми умилиха мрежата с видео

отпечатай новината

14.05.2020 13:31 | Видян 1007 пъти

Кайли Дженър и Сторми умилиха мрежата с видео

Дъщерята на Кайли Дженър, Сторми Уебстър, вече сериозно навлиза в семейния бизнес. Тя участва в създаването на козметична линия заедно с майка си, а сега започва да превзема и социалните мрежи. Момиченцето, чийто баща е рапърът Травис Скот, често се появява в Инстаграм профила на мама, както и в тези на Ким, Кортни, Клои и Кендъл.

Участието на Сторми в социалните мрежи винаги предизвиква полемики между потребителите. Някои от тях смятат, че детето е твърде малко, за да бъде показвано пред целия свят и трябва да има детство, а не да е закърмено с манията по лайкове и коментари. Други обаче казват, че по този начин момиченцето си създава самочувствие и последователи, които в бъдеще може да ѝ донесат много печалби.

Този спор обаче беше прекратен, когато се появи ново видео , с което Кайли Дженър се включва в предизвикателството Fruit Snack Challenge. Правилата са много лесни – трябва да оставите купа, пълна с бонбони или други десерти пред детето си и да му кажете, че не трябва да я пипа преди да се върнете в стаята. След това излизате, но оставяте камерата на телефона да снима и гледате реакцията на малчуганите.

Във видеото , публикувано в профила на Дженър, тя поставя купа с лакомства пред Сторми и ѝ казва, че може да изяде три от тях, но трябва да почака. “Трябва да чакаш да се върна от банята и тогава ще може да си вземеш“. Момиченцето веднага се съгласява и в първите секунди успява да сдържи желанието си, но постепенно започва да посяга към купата.

Тъкмо да си вземе лакомство без мама, Сторми се спира и си казва „Търпениеее, търпениеее“. Интернет просто полудя по клипчето и то събра над 9 млн. гледания само за няколко часа. Някои от потребителите приеха видеото като личен урок по търпение и заявиха, че Сторми е идолът, който ще следват занапред.

„Сторми има повече търпение от мен“, пише един потребител, а друг споделя, че това е най-сладкото видео, което някога е гледал. Послушанието на 3-годишното момиченце се увенчава с успех и то получава обещаните три бонбона в края на клипа.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !