Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Дъщерята на Мат Деймън е била заразена с COVID-19

отпечатай новината

14.05.2020 14:53 | Видян 2169 пъти

Дъщерята на Мат Деймън е била заразена с COVID-19

Семейството на Мат Деймън е било засегнато от коронавируса. 49-годишният актьор, който в момента е изолиран с близките си в Ирландия, направи изненадващо гостуване в местното радио, където говори за изолацията и как пандемията се е отразила на всички у дома.

Той казва, че е снимал филм във Франция, но втората му част е трябвало да бъде заснета в Ирландия. При пристигането им в Ейре обаче продукцията е спряна заради заразата. Деймън остава в страната изолиран и под карантина. Носителят на „Оскар“ разкри, че 21-годишната му дъщеря е била диагностицирана с COVID-19.

„Тя учи в колеж. Всички знаем, че те са затворени в момента, но тя остана в Ню Йорк. При нея беше установен COVID-19 много рано, както и при нейните съквартиранти. Всички преминаха през вируса успешно“, казва актьорът. Той допълни, че само 21-годишната Алексия не е със семейството.

Другите три дъщери – Изабела на 13, Джиа на 11 и Стела на 9, са в Ирландия и Деймън твърди, че всички се чувстват чудесно. „Тук е прекрасно. Това е най-красивото място, на което сме били. Това, което се случва в света, е ужасно, но за моето семейство това е като лека почивка“. Звездата добавя, че с тях са и няколко учители, които са дошли преди карантината.

Деймън е един от актьорите, които участват във филма „Заразяване“, чийто сюжет прилича ужасно много на сегашната ситуация. Историята разказва за световна пандемия, чийто лек се търси от учени и световни лидери. След като COVID-19 се появи в света, филмът беше обявен като пророчески и рейтингът му рязко се покачи.

„Всеки, който казва, че не можехме да предвидим това, трябва да гледа „Заразяване“. Преди 10 години направихме филм, говорейки си само с експерти“, казва Деймън. Той добавя, че е в постоянен контакт със сценариста на филма – Скот Бърнс.

Източник: tialoto. bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !