Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мат Деймън се изправя срещу Енцо Ферари с 320 км/ч

отпечатай новината

16.11.2019 09:40 | Видян 1371 пъти

 Мат Деймън се изправя срещу Енцо Ферари с 320 км/ч

Да се качи в колата на легендарния пилот от Формула 1 Марио Андрети и да изпита от първа ръка чувството да се возиш със скорост от над 320 километра в час – така се подготвя Мат Деймън за ролята си в новия си филм „Пълно ускорение“.

Лентата тръгва и по българските кина от днес, а в нея актьорът влиза в ролята на прочутия конструктор Карол Шелби, който заедно с пилота Кен Майлс (в ролята е чудесния Крисчън Бейл) тръгва на „война“ с Енцо Ферари в историческото автомобилно състезание на пистата „Льо Ман“ през 1966-а г.

"Трябва наистина да почувстваш тази тръпка, за да я разбереш", казва Деймън по повод „Пълно ускорение“, като подчертава, че това е и една от задачите, които са си поставили с режисьора Джеймс Манголд – да „вкарат“ зрителя вътре в автомобила, когато той достига до максималната си скорост.

Встрани от мириса на бензин, лентата представя епос за приятелството между бившия състезател (Шелби), чието здраве не му позволява да застане зад волана и гениалният пилот (Майлс). Дружба, оказва се, има и зад камерата. Въпреки че това е първа колаборация между Деймън и Бейл, кариерата им ги свързва години по-рано. „Истината е, че двамата имахме един и същи агент. В това отношение трябва да съм му много благодарен, защото често ролите, които той отказваше, идваха при мен“, намигна неотдавна Бейл.

Източник: Monitor

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !