Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Нина Добрев в тон с пингвините

отпечатай новината

15.05.2020 10:30 | Видян 1020 пъти

Нина Добрев в тон с пингвините

Актрисата с български корени Нина Добрев винаги е харесвала пътешествията и малко преди да настъпи задължителната социална изолация, тя направи продължителна почивка с нейната най-добра приятелка Джулиан Хъф.

Определено едно от най-любимите места на Нина е Кейптаун в Южна Африка. Точно там се е върнала актрисата, поне със снимките си в Инстаграм. На една от последните ѝ споделени снимки тя е в цял бански в черно и бяло и гордо позира с два пингвина.

"Не, не съм планирала банският ми костюм да си отива с пингвините, това е напълно случайно съвпадение... (Да, разбира се, че така го планирах, не е съвпадение!)", гласи постът на Нина Добрев до веселата снимка, на която, както стана ясно, всички са "облечени" в черно и бяло.

Нина Добрев рядко разкрива подробности за личния си живот, но преди няколко дни актрисата загатна, че има специален мъж в живота ѝ. Тя публикува снимка, на която се виждат само краката на нея и нейния приятел, докато двамата изпращат залеза. Интересното е, че и двамата носят еднакви кецове. А много от последователите на Нина в Инстаграм са попитали кой е "тайнственият мъж", на което обаче тя не е дала отговор нито с думи, нито със снимка, предава Dir.bg.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !