Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Лейди Гага пуска собствени сенки за очи

отпечатай новината

17.05.2020 09:37 | Видян 1607 пъти

Лейди Гага пуска собствени сенки за очи

Лейди Гага винаги успява да направи нещо впечатляващо. След пускането на дебютния си албум през 2008 година, изпълнителката прави хит след хит, а съвсем скоро ще може да се радваме и на последния ѝ проект „Chromatica“.

Преди това да стане факт, феновете на Гага имат друг повод за празнуване. Тя обяви, че пуска на пазара своя марка сенки за очи, чието име ще е „Stupid Love“. Почитателите на звездата много добре знаят името, тъй като така се казва и първият сингъл на изпълнителката от предстоящия ѝ албум.

Сенките ще бъдат част от козметичната линия на Гага, която беше пусната през юли 2019 година. Досега в магазините можеха да бъдат намерени очни линии, червила и гланцове за устни. Е, вече феновете на певицата ще могат да завършат цялата си визия, използвайки само нейни продукти.

Палитрата ще включва 18 нюанса, с които носителката на „Оскар“ иска да зарадва всеки, независимо от неговия пол, раса и възраст. „Това, което ни прави еднакви е фактът, че сме различни, но всички изпитваме любов. С всички тези нюанси искам да покажа, че всеки цвят е от значение“, казва Гага пред „InStyle“. Тя добавя, че любовта няма граници и не трябва да бъде ограничавана.

„Искаме да оцветим света си. В света на любовта притежавате силата да се освободите от несигурността и страха, за да се прегърнете – чувството на сплотеност и свободното изразяване“, пише в официалната страница на компанията. Сенките ще бъдат достъпни на 19 май и ще струват 48 долара.

Новият албум на Гага, „Chromatica“,  ще излезе на пазара на 29 май.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !