Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

All Inclusive готви зимен сезон

отпечатай новината

19.05.2020 13:07 | Видян 1964 пъти

All Inclusive готви зимен сезон


Сериалът „Ол инклузив” вече готви втори сезон. Той ще бъде зимен, а действието ще се развива в курорта „Боровец”. Не е ясно кога ще бъдат снимките на новите епизоди, но се очаква това да стане веднага след като е напълно сигурно, че няма опасност от заразяване на екипа с Ковид-19.

Едва ли ще е пресилено да се каже, че след повече от 20 години в родния ефир продуцентът Краси Ванков най-после уцели десетката със своя продукция. След „Етажна собственост”, „Съдби на кръстопът”, „София ден и нощ” и още няколко опита за поредици със спорна художествена стойност той направи истински удар със сериала „Ол инклузив” тази пролет по Нова тв.

По всеобщо мнение това е най-добрата продукция на Ванков до момента. В същото време в условията на почти отсъстваща конкуренция тя постигна и солиден рейтинг.

От Нова отчетоха, че последният епизод е гледан от близо 40 на сто от активната аудитория, която е най-интересна за рекламодателите. Ето защо новият сезон се счита за сигурен и ще бъде заснет в момента, в който мерките за ограничавана на заразата с коронавирус паднат дотолкова, че да е възможна спокойната работа на терен. Кога ще стане това, поне засега не е ясно. Но така или иначе сценарият е замислен за зимни снимки, така че според хора от екипа има достатъчно време за действие.

Продължението на „Ол инклузив” е заложено още на финала на сезон 1. Двете семейства, които са главни герои в сериала, получават ваучери за зимни почивки в хотел в „Боровец”. Именно това вратата към следващите им приключение в подготвяното продължение на продукцията. Една от звездите в нея – София Маринкова, пък вече направи открит намек, че са замислени нови епизоди.

След финала на сезон 1 тя написа в профила си в Инстаграм: „Хора, едно пътуване е към своя край. Беше толкова приятно и разтоварващо. Ще ми липсва. Надявам се да се видим пак. Когато и да е това „пак” с тази наша дълга принудителна почивка от сцена...”.

Смята се, че под „сцена” актрисата има предвид не само работата си в театъра, а и работата пред камерите на сериала. В момента и двете се възпрепятствани заради корона кризата, но има надежда, че проблемът ще бъде разрешен и ще има сезон 2. София е едно от главните действащи лица и в друг сериал на Нова – „Пътят на честта”. По информация на „Уикенд” за него също е планиран нов сезон, но работата е в застой отново заради пандемията.

Другият летен сериал от този тв сезон – „Съни бийч” по Би Ти Ви, също е бил замислен като дълга поредица с много продължения по подобие на „Столичани в повече”. Според вътрешна информация още при заснемането на първите епизоди телевизията поръчала още няколко сезона, един от които трябвало да бъде зимен. Сценариите отдавна били готови, но екипът изтеглил късата клечка.

След като продуцентите Андрей Арнаудов и Иван Христов чакаха две години, за да видят продукцията си на екран, тя бе спряна преждевременно след епизод 4 в очакване на по-добри времена без Ковид-19. Едва тогава ще бъде излъчена останалата част от сезон 1, а за продълженията засега никой не смее да мисли.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !