Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик 23 г. заедно

отпечатай новината

20.05.2020 17:19 | Видян 1503 пъти

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик 23 г. заедно

На 19 май тази година своята втора годишнина от сватбата отбелязаха принц Хари и Меган Маркъл.

На същата дата обаче и друга звездна двойка през 2020-а отпразнува своята 23-та годишнина, пише Dir.bg. Това са Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик.

По този повод известната като Кари Брадшоу от "Сексът и градът" актриса публикува стара снимка на нея и Бродерик с посланието:

"Изминахме дълъг път, скъпи! Целувки. С.Дж."

Сара е на 55 години, а Матю е на 58, заедно са, както стана ясно от цели 23 години. Женят се през 1997 г. в Манхатън. Имат три деца: Джеймс на 17 години и близнаците Марион и Табита, които са на 10.

Коронавирус пандемията ги възпря да се появят заедно в пиеса на Бродуей и семейството по-рано сподели, че прекарва периода на изолация в дома си, стараейки се да не гледат твърде много телевизия.

"Играем на различни игри, готвим и перем, определено наблягаме на прането", бе казала Паркър в свое онлайн участие в американско предаване.

Актрисата бе споделила също, че децата им се чувстват добре физически и психически през този тежък период и че тя и съпругът ѝ са оптимисти относно бъдещето си и се надяват все пак да могат да играят заедно в пиесата "Плаза Суит" на Нийл Саймън на Бродуей.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !