Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Тази вечер е финалa на Hell’s Kitchen 2020

отпечатай новината

21.05.2020 14:00 | Видян 1208 пъти

Тази вечер е финалa на Hell’s Kitchen 2020

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят как вирутозните готвачи Реджеп и Атанас ще влязат в последната епична битка на големите финалисти в третия сезон на Hell’s Kitchen България. „Италианското острие“ ще се изправи срещу „доброто момче“ в решаващия професионален сблъсък на най-оспорваното кулинарно риалити в българския ефир, но само един ще бъде победител.

19 кандидати за голямата награда прекрачиха прага на Hell’s Kitchen България преди три месеца, преминаха през впечатляващи кулинарни изпитания, за да останат само двамата най-добри, превърнали се в главните герои на третия сезон на Кухнята на Ада.

Реджеп Бадев е на 30 години от гр. Сърница, от пет годишен живее в Италия, а зад гърба си има италианската кулинарна академия Грималди. Той влезе в Hell’s Kitchen България със стил и самочувствие. От самия старт на риалитито се обяви за най-добрия готвач в Кухнята на Ада и още от началото на сезона даде заявка да стигне до финала. Той успя да защити това твърдение и с реализираните си близо 20 индивидуални и отборни победи в състезанието. Реджи демонстрира невероятен хъс за победа, трудно преживяваше провалите, но показа, че високото му самочувствие не е без покритие, сътворявайки истински кулинарни шедьоври.

Атанас Балкански е на 26 години от гр. Пловдив. Потомствен кулинар, той влезе в шоуто като резерва, но бързо завоюва мястото си на майстор-готвач, който не бива да се подценява. Именно „доброто момче“ първо спечели своята черна куртка, демонстрира енциклопедични кулинарни знания, прецизност и завидни умения в кухнята. Не една негова чиния впечатли шеф Виктор Ангелов. Но това, което дълго време не успя да покаже са така важните лидерски качества. В края на състезанието Атанас демонстрира, че е успял да надскочи себе си и се наложи като авторитет сред останалите.
Кой от двамата ще грабне голямата награда от 100 хиляди лева и ще получи титлата „най-добър професионален готвач в Hell’s Kitchen България 2020 г.“ ще разберем след броени часове.

Последният, който напусна Hell’s Kitchen България, само на крачка от финала, беше „франсето“ Цветомир.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !