Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джейсън Деруло счупи зъб заради предизвикателство

отпечатай новината

21.05.2020 17:27 | Видян 1684 пъти

Джейсън Деруло счупи зъб заради предизвикателство

Социалната изолация явно не се отразява добре на част от звездите. Тъй като в САЩ все още важат препоръките да не се излиза по несъществена причина, много от известните личности се забавляват у дома с предизвикателства в социалните мрежи. Така се появиха #PillowChallenge, #IStayHomeFor, #ThsirtChallenge и много други. Приложението TikTok се превърна в любимо на повечето хора и профили там си направиха актьори и певци.

Социалната мрежа обаче не е за всеки. Това се потвърждава и от последното клипче на Джейсън Деруло, който се опитва да изпълни едно от най-старите предизвикателства в интернет – да ядеш царевица докато я въртиш с бормашина. Досега не сме виждали човек, който да не е пострадал от това и явно ще почакаме още.

„Виждали ли сте това? Винаги съм искал да го пробвам“, казва Деруло на камерата преди да започне да върти царевицата си. Всичко тръгва добре, но към края на клипа изпълнителят усеща, че нещо не е наред и спира предизвикателството. Оказва се, че звездата е успял да си счупи един от горните зъби.

Някои от феновете веднага  побързаха да отбележат, че това не са истинските зъби на Джейсън и че видеото е просто шега. „Добре, че това са фасети, нали?“, “Това не е истина. Надявам се да не е истина“, са част от коментарите под видеото. Деруло не уточнява дали всичко това е реалност, но съветва последователите си да не правят подобно нещо у дома.

По време на карантината изпълнителят споделя всичко в социалните мрежи. Почитателите му го виждат как готви, как танцува и как прекарва времето си в изолация.

Източник: tialoto



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !