Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Престъпления от любов по CBS Reality

отпечатай новината

22.05.2020 13:43 | Видян 592 пъти

Престъпления от любов по CBS Reality

От 1-ви юни до 3-ти юли, всеки делничен ден в 22:00 и 03:30 ч. по CBS Reality стартира първи сезон на премиерния за канала сериал „Да убиеш заради мъж“.

Повторение на двойните епизоди ще е  през уикендите в 23.40 ч. от 6-ти юни до 18-ти юли. Любовта може да е опияняваща, но този смразяващ кръвта криминален сериал, базиран на действителни случаи, показва, че понякога може да е просто отровна.

“Да убиеш заради мъж ” представя истории за това как желанието да се достави удоволствие на мъж, може да накара жената да извърши неописуеми престъпления. Сериалът започва с намирането на два почти напълно разложени трупа във вътрешния воден път на Ню Орлиънс и представя ужаса, обхванал Кресънт Сити.

В град, в който убийствата не са нещо непознато, убийството на тази семейна двойка изпъква със свирепостта и обезпокоително личния си характер. Търсенето на убиеца принуждава детективите да се надпреварват с времето, за да разрешат мистерията…, докато разследването им не ги довежда до учтива, млада, красива майка, която се влюбва в привлекателен жесток наскоро освободен от затвора престъпник.

Те скоро откриват как Британи Мартин е била въвлечена от неустоимия си копнеж да му се отдаде изцяло и е била погълната от дълбоките води на непоколебимостта да извърши всичко за мъжа, когото обича.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !