Изписаха Луиза Григорова и Весела...

Луиза Григорова и приятелката ѝ Весела Бабинова, които...

Максо подари 100 билета за премиерата...

Актьорът и режисьор Максим Генчев сюрпризира...

Параскева Джукелова прибра неверния си мъж

отпечатай новината

22.05.2020 16:08 | Видян 1120 пъти

Параскева Джукелова прибра неверния си мъж

Две години след като мъжът на Параскева Джукелова ѝ сложи рога и двамата се разделиха, чаровната актриса отново го е прибрала в дома си, научи HotArena.

Тя и режисьорът на „Възвишение” Виктор Божинов са се събрали преди няколко месеца и делят грижите за своята дъщеря Калина.

Поне от два месеца Параскева Джукелова е напуснала София, за да живее в своята селска къща в Пазарджишкия Балкан. Това станало през март, малко след затварянето на театрите и кината в страната ни. Звездата на Народния театър, която е родом от Панагюрище, се чудела какво да прави в столицата без работа, затова си пренесла багажа на село и се отдала на плетене и земеделие. Тя разкри, че не е сама в живописния си дом. Заедно с нея е дъщеря ѝ Калина и нейният баща Виктор Божинов. В тв интервю Паца, както я наричат колегите ѝ, сподели, че заедно с Виктор се редуват всеки делничен ден да се отправят с детето на обиколка из селото в търсене на място с добър интернет за провеждане на дистанционно обучение. Това се налагало, защото връзката в дома им не бил достатъчно бърза за подобни образователни цели. По този начин звездата индиректно разкри, че отново живее заедно със своята половинка Виктор Божинов, с когото доскоро бяха официално разделени.

Двойката скъса малко след премиерата на филма „Възвишение” в края на 2017 г. Лентата, чийто режисьор е Виктор Божинов, а Параскева има малка роля в нея, стана най-касовия филм в страната ни и постигна успехи, за които доскоро бяха немислими за българска продукция. Заедно популярността на режисьора стана изключително голяма. Той тръгна да дава интервюта и се говори, че без да се усети, завъртял афера с една от журналистките, които проявили интерес към него. Когато Параскева разбрала, веднага му показала вратата.

Изневярата била болезнен удар по самочувствието ѝ, тъй като Джукелова била вярна на Божинов повече от 20 години, половината от които минали в ив витро процедури и опити да му роди дете. Въпреки болката актрисата успяла да запази добрия тон с мъжа си и да се раздели с него без да прави панаири, с които да храни любопитството на клюкарите. Че двамата са разделени става ясно цяла година след настъпването на раздялата. Паца го споделя в свое интервю за БНТ, отказвайки да разкрива каквито и да е подробности по темата.

Междувременно по информация на „Уикенд” извънбрачният роман на Виктор приключва и той започва втори – този път с продуцентка. Появява се под ръка с нея на доста светски събитие, което кара любопитните да заключат, че именно тя вече е жената до него. Прави впечатление, че с тях понякога е и дъщерята на Божинов, което означава, че детето е било представено на своята „мащеха”.

Очевидно обаче към днешна дата режисьорът отново дели общо жилище с майката на своето дете, която е простила всичките му издънки. През двете години на тяхната раздяла тя нито веднъж не бе забелязана с друг мъж. Говори се, че през цялото време му е останала вярна. Не е изключено причина за повторното събиране на двойката да е тяхната дъщеря и грижите за нея, които родителите никога не са спирали да си делят. Всички, които познават Параскева Джукелова, са на мнение, че Виктор Божинов няма как да открие по-добра и благородна жена, с която да споделя живота си. Дано и той да го е проумял.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !