Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Салма Хайек с кампания срещу домашното насилие

отпечатай новината

23.05.2020 09:12 | Видян 919 пъти

Салма Хайек с кампания срещу домашното насилие

Салма Хайек започна нова кампания, за да се бори с домашното насилие и да помогне на жените, които се намират в опасност по време на социалната изолация. В сряда тя публикува съобщение в социалните мрежи, с което помоли последователите си да подкрепят жените и да помогнат по всякакъв начин.

Кампанията се казва #StandWithWomen и ще бъде управлявана от модната марка Gucci и нейната инициатива „Chime For Change“, основана от Бионсе и Хайек през 2013 година и бореща се срещу домашното насилие по света.

„Затворихме се в домовете си, за да се предпазим от опасността COVID-19, но какво става, когато домът ни е опасен?“, пита Салма във видео, споделено с последователите ѝ в Instagram. Тя добавя, че е много важно всички ние да се обединим срещу насилието и по този начин да постигнем промяна.

Много страни по света все още препоръчват стоенето вкъщи, но така много жени остават затворени със своите насилници и не могат да получат помощ. Салма Хайек се присъединява към колежката си Чарлийз Терон, която също започна кампания срещу домашното насилие. Тя обяви инициативата си през април и събра повече от 50 известни личности в нея.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !