Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Кой е принц Николаос – не кралска особа, а обикновен човек

отпечатай новината

27.05.2020 12:29 | Видян 2443 пъти

Кой е принц Николаос – не кралска особа, а обикновен човек

Какво бихте направили, ако разберете, че един от колегите ви всъщност е кралска особа?

Точно с такава ситуация трябва да се справят журналистите в телевизия Fox през 1995 година, когато един от тях разбира, че в екипа им работи бивш гръцки принц. Името му е Николаос, но в новините на Fox той се представя с псевдоним. Успява да скрие идентичността си в продължение на година и половина, докато снимки от кралската сватба на брат му не излизат в интернет.

Принц Николаос разказва пред „Insider“ как се променя животът ти, когато само за няколко години от дете на крал и кралица се превръщаш в обикновен гражданин. „Беше невероятно и фантастично“, казва той за работата си на журналист. След като завършва колеж, принцът се озовава в телевизия Fox и работи там от 1993 до 1995 година.

„Научих много, това беше една от любимите ми работи. Най-лошо платената, но най-удовлетворяващата“.

Николаос споделя, че никой не е знаел кой е новият колега, освен директорът на телевизията. Той добавя, че криенето на идентичността му е позволило да се впише бързо в обстановката и да получи същото отношение като всеки друг. Не е искал да получава специално отношение, само защото майка му и баща му са били крал и кралица на Гърция.

Дори когато снимките от сватбата на брат му – принц Павлос, стигат до нюзрума, Николаос не позволил на кралското му потекло да засенчи това, което е направил в телевизията. „Имах една приятелка сред продуцентите, която забрани да се правят истории за миналото ми и статуса ми на принц. Благодарен съм ѝ и до днес“.

 

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !