Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

bTV празнува 20 години със специална програма на 1 юни

отпечатай новината

27.05.2020 15:30 | Видян 1306 пъти

bTV празнува 20 години със специална програма на 1 юни

В понеделник, 1 юни, се навършват 20 години от създаването на първата частна национална телевизия в България – bTV. Точно в 20.00 ч. зрителите ще си припомнят емблематични моменти и лица от историята на телевизията у нас. С много хумор и отговорност към фактите, специалното празнично издание “20 години с теб” ще проследи важни моменти и хора от историята на bTV и ще припомни как медията се превърна в телевизионния канал с най-голям зрителски интерес и доверие в България. Водещи на специалното издание ще бъдат едно от най-обичаните и утвърдени лица в bTV -  Десислава Стоянова и най-младата звезда на телевизията - Николаос Цитиридис.

В празничната вечер среща в ефира на bTV ще си направят опитът и младостта, историята и неспиращото развитие. Рожденият ден на bTV ще бъде повод зрителите да си припомнят много любими лица от незабравими и настоящи предавания и да се запознаят с онези 20 емблематични неща, които определят ролята на телевизията в живота на българите и показват стандартите, които тя поставя през годините. И като на всеки рожден ден – ще има поздрави от цял свят, смях, веселие, торта и подаръци. Специално участие в „20 години с теб“ ще вземат Васил Найденов, Ицо Хазарта, Преслава, Веселин Маринов и други.

Близо 50 ключови за България и развитието на bTV хора, популярни личности и експерти с нестандартно мислене ще се включат с коментари и разкази за историята на bTV, нейните най-големи успехи, емоционални, трудни или знакови моменти. Празничната програма ще разкаже за отговорността, която bTV е имала при създаването си, както и за пътя на телевизията до нивото на кино продукциите и внедряването на най-модерните и високотехнологични решения в новините и актуалните предавания. Шоуто ще проследи и превръщането на телевизията в една от най-ангажираните със социални каузи компании у нас, както и откъде тръгва настоящата тенденция на телевизионния пазар, довела до големите формати MasterChef, „Гласът на България“, „България търси талант“, „Фермата“ и др.

Специалната празнична програма „20 години с теб“ ще бъде реализирана в съответствие с  мерките, въведени от bTV Media Group за създаване на телевизионно съдържание в условията на епидемия, като в студиото няма да има и публика на живо, ще се спазва необходимата дистанция и др.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !