Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лятото след COVID-19 - какво ни вещаят звездите?

отпечатай новината

28.05.2020 12:53 | Видян 1200 пъти

Лятото след COVID-19 - какво ни вещаят звездите?

Какво лято ни очаква след трудните месеци, белязани от COVID-19? Защо 2020-та година е изключително важна и различна от останалите досега? За 6-те вместо 4 затъмнения през годината, за факта, че всички планети тази година ще бъдат ретроградни и за още много интересни неща разказва астрологът Ива Радулова, предава Dariknews.bg.

Според нея годината е изключително важна и различна от останалите поради съвпада на Плутон, Юпитер и Сатурн, което се случва веднъж на 38 години! Другите събития, които ще изпълнят със съдържание съществуването ни и ще ни направят по-устремени са наличието на 6 вместо на 4 затъмнения през годината, както и факта, че всички планети тази година ще бъдат ретроградни.

Юни и Юли са месеците на Затъмненията и тук следва да бъдем изключително внимателни в планирането на това как да продължи годината ни. Затъмненията са период на въвеждане на нова енергия, на вълнение и стимулиране. Те фиксират проблемите и проектите обикновено се довеждат до някакъв край, подреждат се приоритетите, успяваме да видим с точност какво е важно и как да променим живота си.

На 05 юни се случва лунното затъмнение в Стрелец, което ще е от изключителна важност за представителите на втората декада на подвижните знаци Стрелец, Дева, Близнаци и Риби. Те ще трябва да взимат важни професионални решения, да се ориентират към изкарване на допълнителни курсове, записване на образование и промени в професионален план. Най-добре е да се отдадем на учене и усъвършенстване.

Венера ще е ретроградна до 25 Юни и всичко ще ни се струва объркано както в любовния живот, така и във финансовия. Много силно емоционално ще реагират Близнаците, Стрелците, Рибите и Девите.

На 21 Юни предстои Слънчевото Затъмнение в Рак, което ще даде старт на нова сфера в развитието на родените през първата декада на Рак, Козирог, Везни и Овен. Те ще се ангажират с повече отговорности от обичайното и ще бъдат провокирани да се справят с това. Стартиране на дейности, свързани със строителство и недвижими имоти са удачни за този период. Удачен период да се замислим за смяна на местожителство или придобиване на собственост. Венера и Меркурий са ретроградни и може би това е моментът, когато е добре да приключим със старата ситуация и да предприемем нова. Същото се касае и за любовта.

На 5 юли е Лунното Затъмнение в Козирог. То би могло да бъде описано с една фраза, която е ДОСТИГАНЕ НА АВТОРИТЕТ ПРЕД НАС САМИТЕ. Вероятно ще сме се сблъскали с редица препятствия, които тук ще трябва се постараем да реализираме. Представителите на Рак, Козирог, Овен и Везни ще бъдат най-въвлечени в преобразователния процес. Ако предишните месеци сме се образовали, то сега ще отговорим на професионално предложение, ще създадем нещо свое или ще предприемем действие, свързано с личностната ни реализация.

От 29 юни Марс навлиза в най-мощния си знак и всички огнени знаци Лъв, Стрелец и Овен ще почувстват необикновен тласък към действие и енергия. Няма да можем да се задържаме на едно място и ще мислим прибързано. Ще действаме преди да мислим. Разумът никога не е излишен, обаче. Марс става ретрограден на 10.09 и е хубаво до тогава да сме направили професионалните си планове, защото после ще почувстваме лек застой до 14 Ноември, когато той ще стане директен.

Август е месец за отдих, месец за пътувания, месец за любов. Особено щастливи ще бъдат през август представителите на фиксираните знаци като Лъв, Водолей, Телец и Скорпион. Огнените знаци ще горят по всички възможни начини, а подвижните Близнаци, Стрелец, Риби и Дева ще бъдат споходени от ентусиазъм и творческо вдъхновение.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !