Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън съдят списание заради сексистка статия

отпечатай новината

03.06.2020 11:32 | Видян 1619 пъти

Принц Уилям и Кейт Мидълтън съдят списание заради сексистка статия

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще се обърнат към съда заради статия в списанието „Tatler“, която беше публикувана само преди няколко дни. В материала се говори за самата херцогиня и как тя е била доста натоварена след като принц Хари и Меган Маркъл са напуснали двореца. Изданието цитира източник, който твърди, че Кейт е „изтощена и бясна“ заради преместването на херцозите на Съсекс в Америка.

В „Tatler“ се говори и за теглото на Кейт, като фигурата ѝ се описва като „много слаба, приличаща на принцеса Даяна“. Според източник, говорил пред „Daily Mail“, това са доста жестоки и обидни думи. Близък до семейството добавя, че коментарът в списанието е сексистки и е пълен с лъжи.

Въпреки че херцозите на Кеймбридж вече напълно отрекоха всичко, което е написано в статията, те искат да заведат и дело срещу списанието с иск материалът да бъде свален от интернет. „Tatler“ може да си мислят, че са защитени, защото са харесвани от кралското семейство и се считат за добро списание, но това не е така“, казва източникът от двореца. Той добавя, че е доста иронично как любимото списание на съпрузите говори глупости за тях.
„Херцогинята е доста срамежлива жена, която се опитва да прави най-доброто, на което е способна“.

Говорител на списанието пък заяви, че редакторът на статията напълно застава зад думите си за Кейт. Според него, от двореца са знаели за материала и дори са били помолени да участват в него. „Твърдението им, че никога не са знаели за него, е пълна лъжа“. Дали ще се стигне до съд и сваляне на статията, предстои да разберем.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !