Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Само богаташи гледат Джошуа – Пулев

отпечатай новината

03.06.2020 17:55 | Видян 1119 пъти

Само богаташи гледат Джошуа – Пулев

Все по-голяма е вероятността срещата между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световната боксова титла на Международната боксова федерация IBF да се играе в малка зала, информират медиите на Острова.

Възможно е двамата да се бият само пред много богати хора, които ще бъдат готови да платят скъпо за VIP маси. Както е известно, сред най-обсъжданите варианти за домакин на дългоочаквания мач, е митичната Роял Албърт Хол.

Планира се цените на пропуските да бъдат толкова скъпи, че да се доближават до печалбата, която трябваше да бъде генерирана, ако двубоят бе пред 70 000 зрители на стадион. Именно такава бе първоначалната арена на двубоя между двамата.

Идеята за първи път бе предложена от мениджърския екип на Джошуа, като самият Еди Хърн отбеляза, че загубите от липсата на публика може да са над 10 млн. долара.

В същото време световният шампион Антъни Джошуа се появи с шина на крака си в Лондон. Той бе щракнат, докато караше електрическа тротинетка по улиците на английската столица в компанията на свои приятели. На кадрите се вижда, че левият крак на Ей Джей е пристегнат от бедрото до глезена и това породи коментари за здравословното му състояние.

“Антъни почувства леко придърпване в коляното, докато тренираше. Шината е предпазна мярка по съвет на физиотерапевт. Той ще бъде допълнително прегледан от лекарите му, но няма повод за безпокойство”, заяви запознат източник пред Сън.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !