Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Представиха новата булчинска колекция на Блинк

отпечатай новината

04.06.2020 10:53 | Видян 1165 пъти

Представиха новата булчинска колекция на Блинк

Най-нова булчинска колекция „Impressions 2021” на модна къща „Блинк” с дизайнер Радослава Лазарова беше представена с виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец” и „Алма комуникация“. Водещ на първата в България дигитална пресконференция с модна и лайфстайл презентация беше проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода.

Актуалните предложения на Радослава Лазарова бяха представени с мултимедийни материали, снимки и видео, като самата дизайнерка сподели какви са акцентите и на какво е заложила. Специално за виртуалната презентация топмоделите Вероника Стефанова и Никол Предьова посетиха шоурума на „Блинк” в сватбен център „My Wedding” в София  и записаха видео с избрани рокли от колекция „Impressions 2021”.

Част от роклите в колекцията бяха представени за първи път по време на ревю-спектакъла на годишните награди „Златна игла 2020” на Академията за мода, където  Радослава Лазарова беше специален гост като носител на приза.

Вдъхновение за колекцията дизайнерката е почерпила от многобройните си вълнуващи срещи с различни, интересни представителки на нежния пол: „Обожавам експериментите, играта с материи, да комбинирам различни стилове, цветове, декоративни елементи и най-вече да се занимавам с авторска дантела, която е отличителна за стила ми и присъства във всяка моя колекция. Тя ми дава разкошно поле за всякакви експерименти и красиви реализации. В колекция „Impressions 2021” се стремях да постигна нещо много артистично, интересно и различно. Надявам се така както прекрасните дами са вдъхновение за мен и моите рокли да са вдъхновяващи за тях!”, споделя Радослава Лазарова.

Видео представяне на роклите „Шарлот”, „Фаленопсис” и „Виктория” направи Никол Предьова, а Вероника Стефанова демонстрира роклите „Линда”, „Корделия” и  „Грейс”. На всяко от дизайнерските творения проф. Любомир Стойков направи детайлно описание. 

Роклите в колекция „Impressions 2021” са със закачливи мотиви, интересни съчетания на материи, силуети и цветове. За колекцията е характерно наслагването на материи и комбинации като тази на плътен жакард и нежна копринена органза. Колекцията е издържана в актуаната тенденция за цвят в булчинските рокли. Цветовата гама включва слонова кост, екрю, капучино, телесно, пепел от рози, пудра и нежни нюанси на синьо и зелено. Красивите пепелни цветове и телесните нюанси са както в детайлите и декорацията, така и в цялостната визия на роклите. Пастелните тонове дават възможност да изпъкнат изящните детайли, а нюансирането присъства както в материите, така и в декорацията.

Дизайнерката Радослава Лазарова залага на различни комбинации от авторска дантела с 3D мотиви, ръчно изработени кристали, мъниста, пера и ръчни солирани детайли. Роклите са истински букет от разнообразни силуети. Липсват набори в тоалетите, въпреки че са обемни. Пищността е в полите, при които има артистична игра на форми. Горната част е оформена от плътни и прозрачни корсети с градуирани чашки, чрез които изпъква женственствеността. Талията е деликатно подчертана, а полупрозрачните мотиви са комбинирани с красиви деколтета и голи женствени гърбове.

ВИЖ СНИМКИ ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !