Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Уволниха Леа Мишел след обвиненията в дискриминация

отпечатай новината

04.06.2020 14:57 | Видян 1020 пъти

Уволниха Леа Мишел след обвиненията в дискриминация

Актрисата Леа Мишел, която доби световна популярност със сериала „Клуб Веселие“, бе уволнена като рекламно лице и инфлуенсър на компания за доставки на храна.

"Не оправдаваме расизъм или каквато и да е форма на дискриминация. Разочаровани сме да научим за последните твърдения, касаещи Леа Мишел.

"Приемаме казуса много сериозно и прекратяваме партньорството си с нея още сегa" гласи изявлението на компанията, публикувано в социалните мрежи.

Досега екранната Рейчъл Бери публикуваше спонсорирани постове в Инстаграм, свързани с фирмата.

До разлъката се стигна, след като преди ден нейната колежка Саманта Мери Уеър разкри, че е ставала жертва на „травмиращи микроагресии“ от страна на Мишел.„Спомняш ли си как превърна първата ми телевизионна поява в същински ад?! Защото аз никога няма да забравя“, каза още Мери Уеър по повод участието си в „Клуб Веселие“.

Междувременно Мишел също излезе с официално изявление по повода. Тя заяви, че не си спомня конкретния казус, но се извинява за болката, която е причинила. „След няколко месеца ще стана майка и трябва да продължа да се усъвършенствам и да поемам отговорност за действията си, за да бъда модел за подражание за детето си“, коментира още актрисата.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !