Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Пастата не и "24 ч.протекция", четката за зъби НЕ мека и със синтетични влакна

отпечатай новината

07.06.2020 09:10 | Видян 1069 пъти

Пастата не и

Днешният ни лайфхак е посветен на миенето на зъби, което е не по-малко важно от миенето на ръце и с корона, и без. А данните за извършването му в страната са стресиращи за огромния брой хора, които не го осъществяват. Започваме от четките. Когато избирате, никога не си вземайте уред с мека "четина". Тя не почиства добре и създава условия за образуване на кариес. Синтетичните тъкани, напротив, осигуряват наистина добро излъскване, ако му отделите 2 минути сутрин и още 2 вечерта, но НИКОГА ПОВЕЧЕ ОТ 3 ПЪТИ НА ДЕН. Иначе емайлът много се захабява, а това води до неприятни последствия и визуално и още повече здравословно. Трябва да бъдете наясно, че всички маркетингови похвати за мърдащи се глави на четките и всякакви други щуротии и нетрадиционни форми са просто начин да ви вземат повече пари. Но повече работа няма да ви свършат. Единствената гаранция за перфектно почистване е използване на електрическа четка, защото тя наистина успява да отстрани 21% повече наслагвания от редовата.

Важно е да не се хващаме на маркетинговите трикове и що се отнася до пастите. На първо място, каквито и зъболекари в бели престилки да ви убеждават, добре платени от производителите, няма паста, която да осигурява 24-часова защита, заради което да ви струва повече. Това просто е невъзможно. Простата причина е, че няма подобен вариант, освен ако се откажете от всякакъв прием на храни и течности за въпросните 24 часа. Но в такъв случай "специалната" паста ще ви осигури точно такава защита, каквато и нормалната.

В 99% от случаите "био, органик" пастите също са просто маркетингов трик и са си също така химически и химизиращи устата, както и всички останали.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !