Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Елизабет Хърли – на 55 и по бански

отпечатай новината

12.06.2020 16:02 | Видян 2024 пъти

Елизабет Хърли – на 55 и по бански

Много от нас навлизат в т.нар. „рождена депресия“, когато наближава рожденият им ден. Започваме да мислим какво сме постигнали в живота си и дали сме осъществили всички планове, които сме си направили. Често животът не се подрежда така, както си го представяме и това ни кара да тъжим, когато годините започнат да се трупат.

На обратния полюс обаче е Елизабет Хърли, която на 10 юни навърши 55 години. Актрисата отбеляза рождения си ден с няколко провокативни снимки, с които рекламира и новата си линия бански костюми. Както повечето ѝ фенове знаят, звездата спазва строг хранителен режим и прекарва доста време във фитнеса, за да поддържа перфектна форма. Напълно спокойно можем да кажем, че всичките ѝ усилия се увенчават с успех.

На една от снимките Хърли е във ваната с широка усмивка на уста. Тя споделя, че това е петият рожден ден в семейството ѝ, който се празнува по време на карантината. Освен своя, актрисата е отбелязала и 80-годишнината на майка си, както и 18-ия рожден ден на сина си. „Благодарна съм за щастието, здравето, семейството и приятелите си. Надявам се истинският живот да започне съвсем скоро“, добави звездата.

Публикацията, която обра точките обаче беше направена ден преди рождения ден на Хърли. Тогава тя сподели с феновете си няколко снимки от плажа, с което промотира и новата си линия бански за лятото. Актрисата показва завидните си форми, позирайки с леопардов тоалет и красиво парео. Снимката веднага събра хиляди харесвания и множество коментари от фенове и приятели на звездата.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !