Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Меган и Хари притеснени за бъдещето на Арчи

отпечатай новината

15.06.2020 10:22 | Видян 1345 пъти

Меган и Хари притеснени за бъдещето на Арчи

В четвъртък херцогът на Съсекс изрази подкрепата си към неправителствената организация „African Parks“, пишейки увода към годишния ѝ доклад. В съобщението си Хари, който е и президент на инициативата, заяви, че иска да осигури по-добро бъдеще на съпругата си Меган Маркъл и техния едногодишен син Арчи.

„След като станах баща, усетих напрежението да осигурявам на децата бъдещето, което заслужават. Бъдеще, което все още им принадлежи. Бъдеще, което  е пълно с възможности и идеи“, пише Хари. Той допълва, че всеки един от нас трябва да участва в промяната, за да може светът да се възстанови от всички екологични катастрофи и да започне да живее своя втори живот.

Херцогът засегна и темата за здравната криза, която започна в началото на това десетилетие. „В момента наблюдаваме как се губят много човешки животи и сме по средата на глобална пандемия, която сериозно удари всеки един от нас. Предизвикателствата на този период тепърва ще излизат наяве, но ние не трябва да бъдем парализирани от тях“. Принцът сподели, че организацията „African Parks“ прави всичко възможно, за да реши проблемите на планетата.

Съобщението на Хари идва само седмица след като стана ясно, че Меган е направила специален подарък на Арчи. Тя все още подкрепя организацията „Mayhew“ във Великобритания, която се грижи за животните и тяхното благосъстояние. Маркъл е нейн патрон от 2019 година, а сега е избрала да включи и сина си в инициативата. Тя е кръстила едно от кучетата Арчи и е обещала, че ще го спонсорира и ще се грижи за него от разстояние.

Тя сподели, че сега е по-важно от всякога да се помага на животните, тъй като много хора се отказват от тях и ги оставят в приюти, защото нямат финансовата възможност да ги гледат. „По време на пандемията разбрахме, че е изключително важно да се грижим един за друг“, казва Маркъл.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС




автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !