Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Принц Уилям с първа изява на публично място след изолацията

отпечатай новината

18.06.2020 11:08 | Видян 1110 пъти

Принц Уилям с първа изява на публично място след изолацията

Принц Уилям се появи на публично място за първи път от началото на карантината в Обединеното кралство. 37-годишният херцог на Кеймбридж се срещна със служители на линейката в болница „Кралица Елизабет“ в графство Норфолк.

Наблизо, в крайградската си резиденция Анмър Хол, принц Уилям  изкара коронавирусната пандемия със съпругата си Кейт Мидълтън и децата им – 6-годишния принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишния принц Луи.

По време на посещението Уилям призна, че наред с други последствия се страхува за безопасността на фигурите на жителите на Великобритания след толкова месеци самоизолация: „Притеснявам се за талията на нацията с всички тези шоколадови бонбони и пайове. Често пекох вкъщи. Шоколадът просто се топи в устата. “, пошегува се той.

Принцът призна по-рано, че обича шоколад и това изглежда не се харесва много на Кейт Мидълтън. „Не се притеснявайте, тук ще се изяде много шоколад“, призна Уилям по време на виртуално посещение в едно от британските училища в навечерието на Великден.

В същото време принц Чарлз, който се срещна с медицински персонал в Кралската болница в Глостършир призна, че още не е възвърнал изцяло обонянието и вкуса си след коронавируса.

Той беше придружен от съпругата си, херцогинята на Корнуол, която каза, че персоналът е показал „Великобритания в най-добрата ѝ светлина“.

Именно новината за разболяването на принц Чарлз накара неговите синове – принц Уилям и принц Хари отново да започнат да си общуват и да се сприятелят след „Мегзит“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !