Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Евгени Минчев и Милена Славова пуснаха апартаменти под наем

отпечатай новината

18.06.2020 14:15 | Видян 2122 пъти

Евгени Минчев и Милена Славова пуснаха апартаменти под наем

“Реших да го давам под наем преди години, не е за първи път. На морето имам две – аз съм в едното, а другото е под наем.

Събира около 4 души, едно семейство да кажем”, коментира Милена. Музикалната звезда обикновено прекарва по-голяма част от лятото си на българското Черноморие и по-точно край Къмпинг Градина.

Имотът й се намира на 150 м. от плажната ивица, разположен в затворен к-с "Вила Маре". Напълно обзаведен е с кухня, климатик и пр. Според Милена е още подходящ за две двойки – тъй като разполага с всичко необходимо за ваканционния им престой. Също така има басейн и паркинг.

Лорд Евгени Минчев също отдава столичния си апартамент под наем. Това пък обяви самият той, рекламирайки го чрез официалния си профил в социалната платформа Фейсбук.

Той се намира в сърцето на София, на 100м. от търговската улица „Витошка“. В близост е до важни административни офиси, банки, ресторанти и галерии.

Спалнята е с двойно легло, има още голям хол, който може и да се пригоди за второ спално помещение. Скоро Минчев е ремонтирал и обзавел кухнята. Примамлив се оказва изгледа от дома му, а именно Витоша.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !