Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Кралски експерт разказва за първата среща на принц Уилям и Кейт

отпечатай новината

22.06.2020 13:51 | Видян 1767 пъти

Кралски експерт разказва за първата среща на принц Уилям и Кейт


Ясно е, че един от браковете, които служи за еталон в кралското семейство е този на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Двамата са съпрузи от 2011 г. За това време имат три деца и не спират с кралските си ангажименти, въпреки пандемията от коронавируса и „Мегзит“.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се запознават, докато учат в университета „Сейнт Андрюс“, който се намира в Шотландия. Принц Уилям  забелязва студентката Кейт Мидълтън, която изучава история на изкуството.

Това всички го знаят, но не всички са наясно, че докато той бърза да се срещне с нея, първата им среща не се получила добре. От вълнение внукът на кралица Елизабет се спънал точно пред бъдещата си съпруга.

„Забавна история: той толкова отчаяно искал да се срещне с нея, че когато се приближил,  се спънал и казал:„ О, това е страшно начало. Вероятно ще си помислите, че съм глупав като корк “, разкри ситуацията кралският експерт Том Куин в документалния филм „Too Good to Be True?“.

След като завършва университета, Кейт получава работа в модния магазин на Jigsaw, но не успява да работи там на цял ден заради връзката си с Уилям. Мидълтън била толкова сериозна за отношенията си с наследника на трона, че променила житейските си приоритети.

„Да, Кейт си намери работа. Това е интересна ситуация: някои от компанията ми казаха, че в онези дни тя се обърнала към шефовете и казала: „Имам нужда от работа, но на непълно работно време, за да мога да отделям време за връзката си с един много важен човек“, допълва източник за филма.

Той добавил, че съвсем скоро Мидълтън трябвало да се сбогува с кариерата в модната индустрия, защото в пресата изтекли информации кой е нейният приятел: „Тя работеше там известно време, но, за съжаление, вниманието на фотографите, които я наблюдаваха преди и след работа стана твърде натрапчиво.“

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !