Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Виктория Георгиев отново се разголва в alright.

отпечатай новината

24.06.2020 16:30 | Видян 1310 пъти

Виктория Георгиев отново се разголва в alright.

Певицата, която ще представи България на Евровизия при подновяването на конкурса през 2021 г., Виктория Георгиева се разголва напълно в новото си парче alright.

То ще е част и от предстоящия й нов албум, който феновете могат да очакват през есента.

Виктория отново участва активно в създаването на песента и започва да личи ясен почерк на творец макар и едва с няколко песни зад гърба й. Темата, която я вълнува за пореден път и в alright. е вътрешната борба на човек и трудният път за излизане от депресията. Екипът, с който работи по новото парче е същият, който сътвори песента Tears Getting Sobber, която беше подготвила за отменената Евровизия 2020.

Видеото е наситено със смисъл. Решено в черно и бяло, за да подчертае отново вътрешната борба. Снимано е изцяло на родното Черноморие – в Бургас и Приморско, от режисьора Виктория Караколева. В кредитите на песента изпълнителката е изписана също като режисьор.

За alright. екипът е използва и доста интересен похват на въвеждане в парчето с монолог. Такива прекъсвания има цели три пъти по време на забележително дългата песен (5:02, при стандарт от 3:50 за радиоефир). Те обаче са използвани умело, за да може Виктория да премине плавно не само подсъзнателно с текста, но и визуално – с клипа, към различни състояния.

Премиерата на песента беше днес на обед, като за 3 часа беше гледана 4000 пъти и отбеляза доста висок не само интерес, но и одобрение от потребителите на Youtube.

Източник: Monitor
Снимка: Лора Мушева

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !